Betal med Vipps og logg inn med tofaktorautentisering

Betal med Vipps og logg inn med tofaktorautentisering

Publisert: 29.10.2021

Blid mann ved stuebord med laptop, mobil og kaffekop

Du kan nå benytte deg av Vipps betalingsløsning og innlogging med tofaktorautentisering etter at vi oppgraderte påmeldingssystemet til Pindena 6.0.0 denne uka.

Vipps er kommet for å bli

Betaling med Vipps har blitt synonymt med enkel betaling og ordet vippse er tatt opp i ordforrådet til de fleste nordmenn. På sensommeren kunne Vipps fortelle at de nå har over 4 millioner vippsere! Det er ikke noen tvil om at vippsing er kommet for å bli. Derfor er det veldig gøy at vi har fått et partnerskap med Vipps og nå kan tilby denne betalingsløsningen til våre kunder. Tenk så kjekt for deltagerne å kunne melde seg på og betale kun ved bruk av mobilen! Og når betalingen er gjennomført sendes det en automatisk påmeldingsbekreftelse. Gjør veien til å delta på dine arrangement så sømløs som mulig. Les mer om hvordan du kan integrere Vipps i Pindena påmeldingsssystem her.

Vipps logo

Sikker innlogging

Er du, som oss, opptatt av å holde dine passord trygge? Og sikre dine kontoer mot at uvedkommende får tilgang? Da håper vi du blir glad for å vite at du nå kan du logge inn i påmeldingssystemet på en gjøres enda tryggere. Du kan aktivere tofaktorautentisering i Pindena påmeldingssystem ved å bruke en autentiseringsapp som Google Authenticator. Neste gang du logger inn bruker du ditt vanlige passord, i tillegg til et passord fra autentiseringsappen. Les mer om tofaktorautentisering i Pindena her.

Et påmeldingssystem for en enklere hverdag

Enkelt og sikkert er to begreper vi bruker mye i Pindena, og med Vipps og tofaktorautentisering håper vi å gi våre kunder nettopp dette. Et sikkert system med funksjoner som gjør hverdagen enklere.

Har du lyst til å teste vårt påmeldingssystem?

Du får en gratis prøveperiode, og det kreves ingen betalingsinformasjon for å komme i gang. Vi at du skal finne ut hvorfor det er bra med et påmeldingssystem.

Kontakt oss i skjema, så hører du fra oss.

Les mer om følgende emner: