Betal med Vipps og logg inn med tofaktorautentisering

Betal med Vipps og logg inn med tofaktorautentisering

Publisert: 29.10.2021

Du kan nå benytte deg av Vipps betalingsløsning og innlogging med tofaktorautentisering etter at vi oppgraderte påmeldingssystemet til Pindena 6.0.0 denne uka.

Vipps er kommet for å bli

Betaling med Vipps har blitt synonymt med enkel betaling og ordet vippse er tatt opp i ordforrådet til de fleste nordmenn. På sensommeren kunne Vipps fortelle at de nå har over 4 millioner vippsere! Det er ikke noen tvil om at vippsing er kommet for å bli. Derfor er det veldig gøy at vi har fått et partnerskap med Vipps og nå kan tilby denne betalingsløsningen til våre kunder. Tenk så kjekt for deltagerne å kunne melde seg på og betale kun ved bruk av mobilen! Og når betalingen er gjennomført sendes det en automatisk påmeldingsbekreftelse. Gjør veien til å delta på dine arrangement så sømløs som mulig. Les mer om hvordan du kan integrere Vipps i Pindena påmeldingsssystem her.

Vipps logo

Sikker innlogging

Er du, som oss, opptatt av å holde dine passord trygge? Og sikre dine kontoer mot at uvedkommende får tilgang? Da håper vi du blir glad for å vite at du nå kan du logge inn i påmeldingssystemet på en gjøres enda tryggere. Du kan aktivere tofaktorautentisering i Pindena påmeldingssystem ved å bruke en autentiseringsapp som Google Authenticator. Neste gang du logger inn bruker du ditt vanlige passord, i tillegg til et passord fra autentiseringsappen. Les mer om tofaktorautentisering i Pindena her.

Et påmeldingssystem for en enklere hverdag

Enkelt og sikkert er to begreper vi bruker mye i Pindena, og med Vipps og tofaktorautentisering håper vi å gi våre kunder nettopp dette. Et sikkert system med funksjoner som gjør hverdagen enklere.

Har du lyst til å teste vårt påmeldingssystem?

Du får en gratis prøveperiode, og det kreves ingen betalingsinformasjon for å komme i gang. Vi at du skal finne ut hvorfor det er bra med et påmeldingssystem.

Kontakt oss i skjema, så hører du fra oss.

Les mer om følgende emner: