Spar tid med integrasjon mot Visma Enterprise

Spar tid med integrasjon mot Visma Enterprise

Publisert: 19.08.2022

Illustrasjon som viser to armer som har satt sammen puslespillbrikker. Under er logo for Pindena og Visma med et plusstegn i mellom

Gode nyheter for alle som bruker Visma Enterprise Plus Økonomi! Nå kan du integrere Pindena med økonomisystemet slik at overføring av ordre skjer automatisk.

Få mer gjort med mindre feil

Med en integrasjon mellom Pindena og Visma Enterprise Plus Økonomi blir prosesser automatisert slik at det spares tid. Integrasjonen fjerner også en kilde til feil fordi regnskapsførerne slipper å lage ordre manuelt. Isteden kan de følge med på at bokføringen blir korrekt, og avstemme med rapporter fra Pindena. Dersom dere allerede har begge systemer, er det enkelt å komme i gang med prosessen. Les mer om integrasjonen med Visma Enterprise her.

Visma Enterprise løser komplekse behov

Visma Enterprise er et skreddersydd system for privat, statlig og kommunal sektor som brukes av virksomheter med strenge krav. Løsningene er bygd på erfaring og er nøye tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Visma Enterprise har løsninger for lønn, HR, ressursstyring, økonomi og innkjøp, samt fagløsninger for norske kommuner. Dersom din virksomhet benytter Enterprise Plus Økonomi for regnskapsføring, kan det være smart å undersøke behovet for en integrasjon med Pindena.

Mann i ddress ved kontorpult som kaster et papirfly

Automatisk overføring av ordre og bilag

Påmelding med betaling er veldig smidig for deltageren, da alt kan bli gjort i samme skjema. Men for regnskapsføreren er det alltid en jobb som må gjøres i etterkant med å bokføre og avstemme betalingene. Ofte kan dette være en jobb som tar mye tid, spesielt hvis det mangler informasjon på ordre som skal faktureres og man må bruke tid på å innhente informasjon.

Med en integrasjon vil ordre og bilag sendes til økonomisystemet automatisk i det deltageren bekrefter påmeldingen. Det blir laget bilag for betalinger gjort med Vipps og kort, og ordre for kunder som velger faktura. Ordrene har all informasjonen du trenger for å sende en faktura. Når du har fakturert fra økonomisystemet og kunden har betalt, vil innbetalinger avstemmes og regnskapet oppdateres automatisk. På den måten kan virksomheter som administrerer påmelding og betaling for mange deltagere spare mye tid.

Trenger du integrasjon?

Vi vil gjerne snakke med deg om hvilke behov dere har for påmelding og betaling på arrangement. Ønsker du å vite mer om integrasjon mot Visma Enterprise, les mer her eller send oss en forespørsel.

Spør oss om integrasjon med Visma: