Betaling

Når deltagerne melder seg på, så kan dere velge om dere samtidig skal ta betalt. Det kan være at de må betale for kursavgift, lunsj, overnatting på hotell og lignende. Dere kan også la deltageren velge mellom ulike priser, som feks "Medlemspris" og "Ikke-medlemspris". Det er da opp til dere som arrangør om dere velger å ha kort og/eller faktura betaling. 

Deltageravgift og betaling

Systemet støtter både betaling med kort og faktura med mulighet for KID-nummer, så du kan ta betalt for deltagelse på arrangementet. Deltagerne kan selv velge om de vil betale med kort eller faktura. Du kan enkelt hente ut betalingsrapporter. 

Kredittkort eller faktura?

Pindena påmeldingssystem støtter betaling med kort via Stripe eller PayPal. Systemet støtter også faktura med mulighet for KID-nummer. Du kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding.

Flere prisnivåer på samme arrangement? Ikke noe problem

Du kan ha flere prisnivåer på samme arrangement. Systemet hjelper deg å holde orden på hvem som skal betale hva. Det kan for eksempel være at ansatte med ulike roller i bedriften skal betale ulik pris for et arrangement, eller at noen vil overnatte et ekstra døgn.

Betalingsrapport og fakturajournal

Du kan hente ut ulike rapporter av betalinger, for eksempel filtrert på aktivitet eller periode. Fakturajournal hjelper deg å holde oversikten over hvem som har valgt å betale med faktura, samtidig med at du ser hvem som har betalt via kort.

Sikker betaling

Ta betalt fra deltagerne. Systemet støtter både kortbetaling og faktura med mulighet for KID-nummer. Du kan også ta en deltageravgift for selve arrangementet og eventuelle tillegg, som for eksempel betaling for matservering eller flybilletter og overnatting.

Sjekk hvor mange som har betalt

Du har til enhver tid full oversikt over deltagere, og hvem som har meldt seg på og betalt. Systemet håndterer også ulike prisnivåer på samme arrangement.

betaling.jpg#asset:406

Pindena AS 2017