En innholdsrik høst for våre kunder

En innholdsrik høst for våre kunder

Publisert: 03.09.2021

To superhappy unge mennesker med mobil som ser opprømt på hverandre mot oransje bakgrunn

I høst kommer oppgraderingen Pindena 6.0, og som vi gleder oss! Den inneholder nemlig muligheten for betaling med Vipps og aktivering av tofaktorautentisering.

Fylt til randen av sol og sommer, tar vi fatt på en ny høst. Med lojale kunder som står stødig i motvind, har vi mulighet til å utvikle det vi mener er Norges beste påmeldingssystem. Og i løpet av høsten kommer oppgraderingen Pindena 6.0. Er du en av de som skal brette opp ermene og stå for noen av arrangementene fremover? Da har vi tre gode nyheter til deg.

Enklere betalingsløsning med Vipps

Vi er utrolig fornøyd med å kunne meddele at dere snart kan bruke Vipps som betalingsløsning i Pindena. Mange foretrekker Vipps, da det er enkelt, rask og sikkert. Med denne løsningen vil dere gjøre kundereisen enda enklere. Deltagerne kan betale enda raskere og dere mottar fortsatt betaling ved påmelding.

Sikker innlogging på nettsiden

Med oppgradering til Pindena 6.0 blir det mulig å aktivere tofaktorautentisering. På den måten blir kontoen din endre sikrere. Det skjer ved at du får en kode på din mobil i en autentiserings-app som Google Authenticator, Microsoft Authenticator eller Authy. Koden bruker du i tillegg til ditt vanlige passord. Vi mener fortsatt at det er lurt å bytte passord med jevne mellomrom. Men ved å aktivere tofaktorautentisering, beskytter man informasjonen som er lagret i Pindena enda bedre.

Oppgradert Checkin app

Rett rundt hjørnet er også Pindena Checkin app, som har fått en real oppgradering med nyeste teknologi, i tillegg til et estetisk løft. Appen brukes til registrering av deltagere, og kan lastes ned til mobil og nettbrett. Den viktigste funksjonen er selvfølgelig at du kan scanne QR-koder og slik registrere oppmøte. Har noen glemt QR-koden, kan du registrere deltageren manuelt. I alle tilfeller, så har du litt mer kontroll. 

Enkelt og sikkert

Så nå er det bare å glede seg til en ny høst, med nye muligheter. Pindena 6.0 rulles ut til våre kunder fortløpende etter lansering. Med et oppdatert og sikkert system i bakhånd, skal verden ligge åpen for alle arrangører som benytter Pindena påmeldingssystem. Har dere spørsmål, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med vår kundeservice.

Er du nysgjerrig på mulighetene i påmeldingssystemet? Vi lar dere teste systemet gratis i én måned, mot at vi får lov å følge dere opp og veilede dere til å ta riktig valg. Kanskje Pindena ikke er noe for dere. Men tenk om det er helt perfekt?!

Les mer om følgende emner: