Er du deltager eller arrangør?

Er du deltager eller arrangør?

Hvis du er en deltager så har du kommet til feil side. Er du arrangør og er nysgjerrig på Pindena, sjekk ut resten av nettsiden vår.

Så hyggelig at du viser interesse for Pindena. Vi er leverandør av et påmeldingssystem som benyttes av store og små arrangører i Norge.

Er du deltager?

Hvis du er deltager og leter etter påmeldingsskjema, så må gå tilbake til siden du kom fra. Du kan ikke melde deg på arrangement på denne nettsiden. Sjekk lenken du har mottatt på e-post (fra arrangør) hvis du ikke finner påmeldingsskjema.

Ofte stilte spørsmål fra deltagere

Enten du har meldt deg på via en link eller fått en invitasjon, kan du finne ut hvem som er arrangør ved å sjekke påmeldingsbekreftelsen og se hvem som står som avsender.

Hvis du har meldt deg på et arrangement, så vil du få en påmeldingsbekreftelse. Her vil det som regel stå hvem som er arrangør. I linken du har brukt til påmelding kan du også finne informasjon. Noen arrangementer har egne kontaktskjema.

Om du ønsker å endre på din påmelding, kan du sjekke lenken til påmeldingen. Dersom arrangøren tillater endring kan du gjøre om på valgene i påmeldingsskjema. Hvis ikke du finner knappen «Endre», må du kontakte den aktuelle arrangøren.

Her finner du flere ofte stilte spørsmål fra deltagere.

Er du arrangør?

Hvis du synes påmeldingsskjemaet var helt konge, og du har lyst til å vite mer om Pindena påmeldingssystem, så håper vi du tar en titt på vår nettside. Ønsker du å prøve påmeldingssystemet til dine egne arrangement, så kan du registrere deg for en gratis prøveløsning her.

Are you a participant?

If you received an email or text message, you need to go back to the page you were on. This is NOT the correct page to sign up. If you can’t find it – contact the company that sent you the email or text message. Pindena is a registration system for organizers and does not know where you want to sign up.

Les mer om påmeldingssystemet