Pindena gjør påmelding enkelt

Pindena gjør påmelding enkelt

Pindena er leverandør av påmeldingssystem for bedrifter. Hvis du er en deltager som leter etter informasjon om arrangøren, bør du gå tilbake til påmeldingen og kontakte arrangøren.

Påmeldingssystemet gjør det enkelt å administrere arrangement; fra oppsett og påmelding, til kommunikasjon med deltagere og innsjekk. Du kan bruke systemet til alle type arrangement, og har du mange arrangement i året er det svært kostnadseffektivt. Vi har nemlig fri bruk – til fast pris.

Skal du delta på et arrangement?

Dersom du er deltager, kan du kontakte arrangøren direkte. Vi har samlet noen ofte stilte spørsmål fra deltagere som kan hjelpe deg å finne igjen informasjon fra arrangøren her.

Trenger du et system for å håndtere deltagere?

Finn ut hva du kan bruke Pindena påmeldingssystem til. Vi tilbyr fri bruk til fast pris og har kunder i både privat og offentlig sektor. Se alle funksjonene i påmeldingssystemet og finn ut om du kan jobbe mer smidig med vårt system.

Ta kontakt med oss for å få tilgang til en gratis prøveløsning eller få en demo i et digitalt møte.


Har du mange arrangment med betaling?

Vårt søsterselskap LetsReg har integrert betalingsløsning, og finanskonsesjon. Det gjør det trygt og enkelt å bruke LetsReg for arrangement av alle størrelser, og deltagerne kan betale med kort, Vipps eller faktura.