Opplæringsvideoer

På vår egen YouTube kanal finner du flere nyttige opplæringsvideoer om den praktiske bruken av påmeldingssystemet. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt videobibliotek. Abonner gjerne på vår YouTube kanal, så blir du varslet når det kommer nye videoer.

Utforsk våre opplæringsvideoer for å se hvordan Pindena Påmeldingssystem fungerer. Er det noe du ikke visste hvordan fungerte? Er det noe vi har i vårt system, som gjør at du ønsker å bli kunde hos oss? 

Under er et utvalg av våre videoer på YouTube. Klikk deg inn her for å se vår spilleliste: «Tips og Opplæring i Pindena Påmeldingssystem».

Hvordan ivareta deltager sin personvern (GDPR)?

Ved en påmelding så er det viktig å ivareta deltagere sitt personvern (GDPR). Hos Pindena Påmeldingssystem har vi flere innstillinger du som arrangør kan benytte for å sikre personvern.

Spørreundersøkelse og evaluering i Pindena Påmeldingssystem

Med en Premium lisens så kan man opprette spørreundersøkelse og evalueringer.  

Spørreundersøkelse kan gjøres helt anonym, litt anonym, eller full åpenhet med navn og ønsket informasjon. Knytt det til en eksisterende aktivitet for å hente inn hva deltagere syntes om et spesifikt kurs. La de fylle ut hva de syntes om arbeidshverdagen sin, hva de ønsker jobben skal fokusere på fremover, og lignende. Her er det ikke mange grenser!

Hotellbooking i Pindena Påmeldingssystem!

Denne videoen viser mer om hvordan det fungerer med vår nye hotellmodul. 
– Legg inn flere hotell som deltager kan velge mellom.
– Lag de ulike romtypene og velg om det inkluderer frokost i prisen.
– Hent ut hotellrapporter for de ulike hotellene. 
Enklere blir det ikke!

 

Enkel video om Hotell booking

Hvordan benytte Pindena Påmeldingssystem for å få oversikt over deltakere som skal ha overnatting? Hvor mange er de, hvilke romtyper og lignende. Skaff deg hotell modulen i dag, og det å sende inn reservasjoner til hotellene, vil være noe av det enkleste ved seminaret ditt! 

Opprette produkter med minusverdi for å gi rabatt.

I Pindena Påmeldingssystem kan du legge inn produkter med minusverdi for å gi dine deltagere en rabatt. Er de kanskje student eller honør, la de få litt avslag i prisen.

Hvordan benytte Pindena i tilknytning til webinar påmelding?

Denne videoen viser deg hele prosessen og hvordan du kan benytte Pindena Påmeldingssystem til webinar.
– Opprett en ny aktivitet
– Opprett produkt
– Alle innstillinger og felt i aktiviteten
– Hvordan sende påminnelse til deltakerne dagen før webinaret starter
– Opprett spørreundersøkelse for evaluering

Hvordan legge inn lenke til webinar på Sted?

Denne korte videosnutten viser hvor man kan legge til lenken til webinar, nettmøter, heldigitaliserte seminarer og lignende. 

Legg til lenken i feltet for STED, under Oppsett > Grunnleggende, og la lenken vises for deltagere på aktiviteten, i epostbekreftelsen samt i kalendervedlegget. 

Hvordan legge til dato, klokkeslett og påmeldingsfrist? 

En kort video som viser hvordan man i Pindena Påmeldingssystem legger til dato og klokkeslett for start og slutt av ditt arrangement. Videoen viser også hvordan du kan legge til dato og klokkeslett for påmeldingsfrist.

Hvordan opprette en kurskatalog gruppe?

Denne videoen viser hvordan man i Pindena Påmeldingssystem kan opprette en gruppe for å samle sine aktiviteter, og deretter vise det som en kurskatalog.

Hvordan opprette produkt og produktgrupper?

Ved å opprette og benytte produkter så kan dere få stor nytte ut av systemet. Produkter betyr også nedtelling av selve varen, uansett om det er en plass på teater, plass i webinar, eller antall baguetter til salgs. 

Hvordan opprette en ny aktivitet og endre linken?

Denne videoen viser hvordan du oppretter en aktivitet, samt hvordan du kan endre linken. Opprett din første aktivitet, kurs eller konferanse i dag!

Hvordan benytte registrar i en aktivitet? 

I Pindena Påmeldingssystem er det en nyttig funksjon som heter «Registrar». Det gir mulighet for å være ansvarlig for å melde på andre, som feks; kolleger, ansatte, barn, elever og lignende, uten å selv delta på arrangementet.

Hvordan kopiere en aktivitet? 

Har du allerede opprettet en aktivitet og ønsker å lage en kopi kan du bruke kopier-knappen. Den kan være nyttig om du eksempelvis arrangerer det samme kurset flere ganger, enten til samme tid eller andre tider.

Hvordan legge til sted og vise det i Google Maps direkte fra påmeldingsskjema?

I Pindena Påmeldingssystem har man muligheten for å legge til hvor konferansen/seminaret eller hva enn det skal være, skal holdes. Her viser vi hele ulike 3 metoder man kan benytte for å legge til denne funksjonen. Det har aldri vært enklere for deltakere å vite hvor de skal, eller å kunne beregne avstanden. Og du – holder dere Webinar, kan stedet være så enkelt som: «Ditt hjemmekontor».

Hvordan importere invitasjonsliste fra Excel?

Denne videoen viser hvordan du kan importere deltagere fra en Excel-fil. Merk: her er det viktig å ha likt navn på kolonnene i skjemaet, og i Excel-filen