Økonomi og betaling

Økonomi og betaling

Vi tilbyr en fleksibel og skalerbar løsning hvor du også kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding.

Når deltagere melder seg på et arrangement, kan dere velge om de skal betale for å bli påmeldt. Det kan være kursavgift, lunsj, overnatting på hotell og lignende. Det er opp til dere hvilke betalingsløsning dere vil tilby.

Betalingsløsninger i påmeldingssystemet

Påmeldingssystemet støtter betaling med Vipps og kort via Stripe, Swedbank eller Nets/NetAxept. Du kan også benytte faktura med mulighet for KID-nummer, og kan da opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding. Alle betalinger går rett inn på deres konto.

Vipps

Bli kunde hos Vipps for å bruke betalingsløsningen i påmeldingssystemet.
Når dere er godkjent som brukersted, kobler vi opp Vipps mot Pindena.
Logg inn i VippsPortalen for å bestille Vipps-løsning.

Kort

For å benytte kortbetaling, må du opprette konto hos Stripe, Swedbank eller Nets/NetAxept. Deretter kobler vi opp betalingsløsningen dere har valgt mot Pindena.
Les mer om betalingsløsninger fra Stripe og Nets/NetAxept.

Faktura

Koble opp med integrasjon for EHF/EDI ordre for å sende faktura direkte fra ditt regnskapssystem, og la deltageren motta fakturaen i sitt regnskapssystem.


Flere prisnivåer på samme arrangement

Bruker du flere prisnivåer på samme arrangement, vil systemet hjelpe deg å holde orden på hvem som skal betale hva. Det kan være at ansatte med ulike roller i bedriften skal betale ulik pris for et arrangement, eller at noen vil overnatte et ekstra døgn.

Betalingsrapport og fakturajournal

Du kan hente ut ulike rapporter av betalinger, sortert på aktivitet eller periode. Fakturajournal hjelper deg å holde oversikten over hvem som har valgt å betale med faktura og kort.

Integrasjon med Tripletex

Ønsker du en smidig hverdag for både påmelding, håndtering av deltagere og i tillegg håndtering av det økonomiske? Da kan Pindena med Tripletex integrasjon være tingen for deg.