Økonomi og betaling

Økonomi og betaling

Vi tilbyr en fleksibel og skalerbar løsning hvor du også kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding.

Når deltakere melder seg på et arrangement, kan dere velge om de skal betale i forbindelse med selve påmeldingen. Kanskje må deltakerne betale både for kursavgift, lunsj, overnatting på hotell, blant annet. Det er også mulig å la deltakeren velge mellom ulike priskategorier, som for eksempel «Medlemspris» og «Ikke-medlemspris». Det er opp til dere som arrangør om dere velger å ha betaling med kort og/eller faktura.

Kredittkort eller faktura?

Pindena påmeldingssystem støtter betaling med kort via Stripe eller Nets / Netaxept. Systemet støtter også faktura med mulighet for KID-nummer. Du kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding. Koble opp med integrasjon for EHF/EDI ordre for å sende faktura direkte fra ditt regnskapssystem, og la deltageren motta fakturaen i sitt regnskapssystem.


Flere prisnivåer på samme arrangement?

Ikke noe problem, du kan ha flere prisnivåer på samme arrangement. Systemet hjelper deg å holde orden på hvem som skal betale hva. Det kan for eksempel være at ansatte med ulike roller i bedriften skal betale ulik pris for et arrangement, eller at noen vil overnatte et ekstra døgn.

Betalingsrapport og fakturajournal

Du kan hente ut ulike rapporter av betalinger, for eksempel filtrert på aktivitet eller periode. Fakturajournal hjelper deg å holde oversikten over hvem som har valgt å betale med faktura, samtidig som du ser hvem som har betalt via kort.

Integrasjon med Tripletex

Ønsker du en smidig hverdag for både påmelding, håndtering av deltagere og i tillegg håndtering av det økonomiske? Da kan Pindena Påmeldingssystem med Tripletex integrasjon være tingen for deg.