Økonomi og betaling

Økonomi og betaling

Vi tilbyr en fleksibel og skalerbar løsning hvor du også kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding.

Når deltagere melder seg på et arrangement, kan dere velge om de skal betale for å bli påmeldt. Det kan være kursavgift, lunsj, overnatting på hotell og lignende. Det er opp til dere å velge og tilby betaling med kort og/eller faktura.

Kredittkort eller faktura?

Pindena påmeldingssystem støtter betaling med kort via Stripe eller Nets / Netaxept. Systemet støtter også faktura med mulighet for KID-nummer. Du kan opprette og sende ut fakturaer automatisk ved påmelding. Koble opp med integrasjon for EHF/EDI ordre for å sende faktura direkte fra ditt regnskapssystem, og la deltageren motta fakturaen i sitt regnskapssystem.


Flere prisnivåer på samme arrangement

Bruker du flere prisnivåer på samme arrangement, vil systemet hjelpe deg å holde orden på hvem som skal betale hva. Det kan være at ansatte med ulike roller i bedriften skal betale ulik pris for et arrangement, eller at noen vil overnatte et ekstra døgn.

Betalingsrapport og fakturajournal

Du kan hente ut ulike rapporter av betalinger, sortert på aktivitet eller periode. Fakturajournal hjelper deg å holde oversikten over hvem som har valgt å betale med faktura og kort.

Integrasjon med Tripletex

Ønsker du en smidig hverdag for både påmelding, håndtering av deltagere og i tillegg håndtering av det økonomiske? Da kan Pindena Påmeldingssystem med Tripletex integrasjon være tingen for deg.