Integrasjon med Visma Enterprise

Integrasjon med Visma Enterprise

Illustrasjon som viser to armer som har satt sammen puslespillbrikker. Under er logo for Pindena og Visma med et plusstegn i mellom

Pindena tilbyr nå integrasjon mot Visma Enterprise Økonomi Plus. Med integrasjonen kan regnskapsavdelingen spare verdifull tid, da ordre og bilag kommer inn i økonomisystemet automatisk.

Automatisk overføring av ordre til Visma Enterprise

Når en deltager melder seg på vil det straks sendes en ordre fra Pindena til Visma Enterprise. Dersom det er valgt faktura vil det bli opprettet en ordre i økonomisystemet. Dersom det er betalt med Vipps eller kort, vil det bli opprettet et bilag. Det opprettes et kundekort og kontaktperson for nye kunder, mens eksisterende kunder knyttes opp automatisk. Du kan fakturere de ordrene som ikke er forhåndsbetalt ved å sende EHF eller faktura. Når du mottar betaling fra kundene, vil innbetalinger avstemmes og regnskapet oppdateres automatisk.

Hva er Visma Enterprise?

Visma Enterprise er et skreddersydd system for privat, statlig og kommunal sektor som brukes av virksomheter med strenge krav og komplekse behov. Løsningene er bygd på erfaring og er nøye tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Visma Enterprise har løsninger for lønn, HR, ressursstyring, økonomi og innkjøp, samt fagløsninger for norske kommuner. Les mer om Visma Enterprise her.

Hvordan få integrasjon?

Hvis det er besluttet at dere skal ha en integrasjon mellom påmeldingssystemet og økonomisystemet, kan du ta kontakt med prosjektkontoret hos Visma for å komme i gang. En prosjektleder/utvikler deltar i møte med Visma.

For å få ordre overført fra Pindena til Visma Enterprise må du:

Prisen for å sette opp integrasjonen er 10000 kr eks mva. Dette inkluderer at utvikler er med i møte med Visma og setter opp en standard integrasjon. Dersom dere har ønsker utover standard oppsett, kan vi lage en tilpasning mot konsulentpris kr 1450 pr. time. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer konsulent fra Visma.

Har du spørsmål om integrasjon?

Vi tar gjerne en prat om behov og utfordringer knyttet til påmelding, betaling og regnskap. Du kan også kontakte Prosjektkontoret hos Visma for spørsmål om integrasjon og hvordan dere kommer i gang.

Kontakt Pindena: