Kommunikasjon

Kommunikasjon

Du kan enkelt følge opp deltagere både før, underveis og i etterkant av et arrangement i påmeldingssystemet.

Det kan være mange ting å holde styr på, og derfor er det praktisk å ha all oppfølging på ett og samme sted. Allerede i det deltageren melder seg på, får du god hjelp av påmeldingssystemet som automatisk sender påmeldingsbekreftelse.

Oppfølging før, under og etter arrangementet

Du kan sende ut e-post, SMS og spørreundersøkelse i forkant av arrangementet, send også faktura og følg med på betalingsrapporter. Underveis i arrangementet kan det oppstå ting, eller det kan være at du bare vil minne deltagerne om et oppmøtested og tid. Da kan du sende en melding med det samme, eller planlegge en utsendelse på et bestemt tidspunkt. I etterkant kan du sende kursbevis til de som har bestått, en evaluering eller en hyggelig e-post med invitasjon til neste arrangement.

Få full kontroll på deltagere

I deltagerlista har du til enhver tid full oversikt over registrerte deltagere og deres status. Er de påmeldt, avmeldt, har de betalt eller ikke møtt opp? Ved å bruke filter kan du sende en melding til kun de som har status møtt opp og ikke betalt. Du kan også sende ut purring, endre status og få oversikt over alle kommunikasjon som er sendt deltageren.

Fungerer like bra på alle enheter

Pindena har selvfølgelig responsivt design, og det fungerer like bra på PC, nettbrett og mobil. Du kan bytte mellom å fikse på aktivitetene dine fra ulike enheter. Påmeldingsskjema for deltageren er også responsivt. Det kan du sjekke ved å gå til vår side for gratis prøveløsning, hvor skjema er lagt i påmeldingssystemet.