Kommunikasjon

Kommunikasjon

Du kan enkelt følge opp deltagere både før, underveis og i etterkant av et arrangement i påmeldingssystemet.

Påmeldingssystemet gjør det enkelt å kommunisere direkte med deltagere på e-post og SMS. Allerede i det deltageren melder seg på, får du god hjelp av påmeldingssystemet som automatisk sender påmeldingsbekreftelse. Følg opp deltagerne med e-post og sms både før, under og etter arrangementet. Planlegg utsendelse eller vær spontan, det er opp til deg.

Oppfølging av deltagere før, under og etter arrangementet

Du kan sende ut e-post, SMS og spørreundersøkelse i forkant av arrangementet, send også faktura og følg med på betalingsrapporter. Underveis i arrangementet kan det oppstå ting, eller du kan minne deltagerne om tid for oppmøte. I etterkant kan du sende kursbevis, en evaluering eller en hyggelig e-post med invitasjon til neste arrangement.

Få full kontroll på deltagere

I deltagerlista har du til enhver tid full oversikt over registrerte deltagere og deres status. Er de påmeldt, avmeldt, har de betalt eller ikke møtt opp? Ved å bruke filter kan du sende en melding til kun de som har status møtt opp og ikke betalt. Du kan også sende ut purring, endre status og få oversikt over all kommunikasjon som er sendt deltageren.

Skjema fungerer like bra på alle enheter

Pindena har selvfølgelig responsivt design og deltagerne vil derfor få en god opplevelse når de melder seg på, uansett om de gjør det på nettbrett, mobil eller PC. Om du skal ha innsjekk på et arrangement, kan deltagerne hente opp linken på sin mobil slik at du kan sjekke de inn.