Pindena er blitt en del av LetsReg

Pindena er blitt en del av LetsReg

Publisert: 15.12.2023

Ansatte i LetsReg feirer lansering av felles merkevare med kake

I mai 2023 startet Pindena på et nytt kapittel da vi ble en del av Deltager.no og fikk nye kollegaer. For Pindena sin del betyr det at vi har vokst betraktelig i antall kollegaer som alle deler samme lidenskap: Enkel påmelding, registrering og betaling for arrangører og deltagere.

Lansering av ny merkevare og profilendring

Den 7. desember lanserte Pindena og Deltager.no den nye merkevaren LetsReg. For Pindena sin del har det vært veldig spennende å være med på innspurten av lansering av ny merkevare. Samtidig som vi har jobbet jevnt og trutt med våre daglige oppgaver.

For Deltager har det vært en prosess som har pågått i over 2 år. Samtidig som de har jobbet med ny merkevare og strategi, har de laget et helt nytt bookingsystem. Pindena påmeldingssystem er nå en del av produktporteføljen til LetsReg, og sammen har vi store ambisjoner. Målet er å kombinere det beste fra to selskaper og lære av hverandre. Utveksling av erfaring og kunnskap gjør at vi står sterkere sammen. Og siden Pindena har holdt på med påmelding siden 2012, kan vi enkelt føye oss inn under det nye slagordet til LetsReg; Påmeldingsnerder siden 2000.

Sterkere sammen under LetsReg

Pindena har i over 10 år utviklet påmeldingssystem for arrangører. Vi har hele tiden vært opptatt av å skape trygge og gode opplevelser gjennom enkel påmelding og administrasjon av deltagere. Nå er vi en del av en stor gjeng med påmeldingsnerder.

Vi ønsker å kombinere det beste fra våre to selskaper for å imøtekomme behovene til våre kunder og skape gode opplevelser både for arrangører og deltagere. LetsReg og Pindena har hver sine styrker innenfor påmelding og betaling.

Deltager AS er et godkjent betalingsforetak, og gjennom LetsReg systemet har de en enkel betalingsløsning. Det er blant annet mulig med kortbetaling, Vipps, faktura, EHF, refusjon, delbetaling, og rabattkoder. Betalingsmodellen baserer seg på gratis oppstart, hvor arrangøren betaler per påmelding. Systemet benyttes av alt fra små kursarrangører til store bedrifter.

Pindena har siktet seg inn på større bedrifter i privat og offentlig sektor, samt at løsningen egner seg godt for eventbyråer. Pindena gjør det enkelt å lage eget design per påmelding. Betalingsløsninger som Vipps og kortbetaling kan knyttes til systemet, og kunden kan få integrasjon med regnskapssystem hvor ordrene kan følges opp. Pindena har fri bruk til fast pris, som gjør at vi passer godt for de som har mange arrangement i løpet av et år.

Målet for LetsReg er at vi sammen skal vi lage enda bedre løsninger som passer for store og små arrangører i ulike bransjer og sektorer. Vi gleder oss til en spennende reise og gode arbeidsdager fremover. Vi har utrolig mange planer for vårt felles merke LetsReg, samt hvordan vi kan styrke Pindena.

Les mer om følgende emner: