Pindena påmeldingssystem med nytt design

Pindena påmeldingssystem med nytt design

Publisert: 26.05.2023

Heidi, Merethe og Lars Harald i Pindena AS

Vi gleder oss til å lansere Pindena 7.0.0 med nytt design, flere nye funksjoner og synlige hjelpetekster. Versjonen rulles ut til alle kunder i løpet av juni.

Synlige endringer i hele systemet

Det er alltid gøy med lansering av nye versjoner, med nye funksjoner og forbedringer som er til glede for mange brukere. Denne gangen har vi renovert skikkelig og byttet ut rammeverket for design med Tailwind. Det betyr at Pindena har fått nytt design.

Hele systemet har fått synlige hjelpetekster og forklaringer, og det er lagt ned mange timer arbeid i å skrive brukervennlige tekster. Pindena har brukere på mange ulike nivåer, og vi håper at systemet nå skal være like enkelt for den regelmessige brukeren, som brukere som titter innom en gang i mellom.

Lagre meldinger som utkast

En stor endring på kommunikasjon er muligheten for å lagre meldinger. Det betyr at du kan skrive utkast på e-post eller sms og lagre det til senere. Enten fordi du trenger å jobbe videre med meldingen, eller fordi du vil bruke den som en mal for flere utsendelser. Dersom du bruker litt tid på å lage et fint oppsett og skrive en bra tekst, kan du enkelt ta opp arbeidet igjen.

Lagrede meldinger vil også følge med dersom du kopierer aktiviteten. Hvis du setter opp et event som du vet at skal gjentas, er det en stor fordel å få med seg meldingene sammen med resten av oppsettet.

Tidsfrister for endring av påmelding og avmelding

I et system hvor hovedfunksjonen er at man kan melde seg på i et skjema, er det naturlig nok mulig å melde seg av. Det er til og med mulig å la deltagerne endre påmeldingen sin selv. Med ny funksjonalitet kan du sette en tidsfrist både for endring og avmelding. Det betyr at skjema vil stenges for endring eller avmelding på et planlagt tidspunkt.

Dersom du må stenge skjema for endring akkurat den kvelden du skal på foreldremøte, eller stenge for avmelding den ettermiddagen du skal følge barna på trening – Ja, da gjør systemet jobben for deg. Det er utrolig smart, deilig og ikke minst – Befriende.

Velg når aktiviteten skal publiseres

På samme måte som med tidsfrister, kan du nå sette et tidspunkt for når påmeldingssiden skal publiseres. Du kan altså lage en aktivitet og lagre den som utkast. Den vil ikke bli tilgjengelig på internett eller bli indeksert så lenge den er et utkast. Det er en lur idé å bruke om du skal åpne for påmelding til populære aktiviteter hvor du forventer at det vil bli fullbooket ganske fort. Da kan du annonsere når påmeldingen åpninger, slik at alle får en reel mulighet til å sikre seg en plass.

Husk at du også kan benytte venteliste, slik at deltagere som ikke får plass kan melde seg på ventelista.

Velg avsendernavn på SMS og få oversikt i SMS rapport

Det sendes mange tusen meldinger i måneden fra Pindena, og flere bruker Pindena for ulike avdelinger og ønsker forskjellig avsendernavn. Vi har nå åpnet for at det kan legges inn flere avsendernavn, slik at man kan velge fra en nedtrekksmeny.

Brukere kan også se hvor mange meldinger som har blitt sendt pr aktivitet eller pr periode i SMS-rapporten. Hvis du har Pindena Enterprise og er superadmin kan du sortere på avdeling. Dette gir en god oversikt over fleksible kostnader.

Flere muligheter for tekstredigering

Pindena tilbyr en enkel måte å lage en nettside med påmeldingsskjema. Felter i systemet hvor man kan legge til og redigere tekst er bygget på en WYSIWYG-editor. Vi har valgt å utvide menyen slik at det er enkelt å endre tekstens punktstørrelse og velge mellom vanlige nettbaserte skrifttyper. Man kan velge farge på teksten i en fargevelger, eller legge inn en fargekode. På den måten er det lett å bruke bedriftens profilfarger. De mer teknisk anlagte brukerne kan redigere i html-koden, men de fleste vil sette pris på lettere tilgjengelige valg i menyen.

Pindena – Nu även på svenska

Selv om Pindena er så norsk som det går an å bli, må vi innrømme at vi har gjort det veldig lett for oss selv å legge til nye språk i programmet. Det er nå engang slik at svensk ikke ligner så mye på norsk, så vi tenkte – hvorfor ikke. For deg som bruker Pindena betyr det at hele backend – altså der du setter opp aktiviteter – kan settes til svensk språk. Dette velger du enkelt på «Min profil». Du kan også lage aktiviteter med svensk språk, slik at knapper, feltnavn, e-post maler og all tekst er på svensk. Så om ikke du synes det er nok å kunne velge mellom portugisisk, tysk, nynorsk, bokmål og engelsk – så får du her servert svensk.

Mer fleksibilitet på tvers av avdelinger

Pindena Enterprise er en lisens for virksomheter med flere avdelinger. Dette gir mulighet for at store organisasjoner kan gi tilgang til alle ansatte, uten at alle ser hverandres aktiviteter og deltagerdata. Med en slik tilgangskontroll er det også vanskeligere å samarbeide på tvers av avdelinger, som noen ganger er nødvendig. Derfor kommer det to nye funksjoner som gjør Enterprise-løsningen mer fleksibel, nemlig global mal og global gruppe.

Global mal for alle brukere

Det kan lages maler i Pindena som man kan velge mellom når man oppretter en ny aktivitet. Det er veldig praktisk dersom man har gjentagende aktiviteter med ganske likt oppsett. Brukere kan lage maler som blir tilgjengelig i sin avdeling. Men nå kan også en superadmin gjøre en mal global, slik at den blir tilgjengelig for alle brukere på tvers av avdelinger. Det gir muligheten for å få likt oppsett av aktiviteter hver gang, uansett hvilken avdeling som lager aktiviteten.

Global gruppe for en felles aktivitetskalender for hele organisasjonen

Grupper er en måte å samle aktiviteter i en felles aktivitetsliste. Det gir god oversikt både i systemet, men også i en publisert aktivitetskalender. Akkurat som med maler, så er grupper kun synlig i avdelingen den er opprettet i. Men ofte har man arrangementer på tvers av avdelinger, som man ønsker å vise i en felles aktivitetsliste. Derfor har vi laget en mulighet for at superadmin kan gjøre enkelte grupper globale. Ved å skru på global gruppe, vil den vises i nedtrekktreksmenyen på alle aktiviteter i alle avdelinger.

Brukere kan plassere aktiviteten sin i en gruppe som er opprettet i en annen avdeling, og på den måten kan man ha noe felles, uten å dele for mye informasjon.

Oppdateringer i foregående versjoner

Det har vært noen mindre oppgraderinger mens vi har jobbet med nytt design. Etter at vi laget integrasjonen med Visma Enterprise i august 2022, ble det laget et nytt reservert felt for fødselsnummer, som brukes ved fakturering til personer.

En gledelig nyhet hvis du har bedriftskunder er at du kan vise priser i skjema eksklusiv mva. Muligheten for å velge om du skal vise priser inklusiv mva og/eller eksklusiv mva gjør skjema enda mer fleksibelt.

En ny funksjon vi liker veldig godt er mulighet for å lage filter i aktivitetslista. Du kan velge navn på kategorien og legge inn verdier. Det gir deltageren mulighet til å filtrere aktiviteter etter kriterier. Det kan være en kategori for tema, hvor verdiene er bærekraft, gjenbruk, miljø, klimaendringer. Eller kategorien kan være sted med verdier som Oslo, Bergen, Trondheim osv. Her er det ikke laget noen begrensninger.

Den siste nyheten er muligheten for å legge inn en melding som vises i Innsjekk appen ved registrering. På den måten kan innsjekker få viktige beskjeder for VIP eller andre deltagere med behov eller i særskilte kategorier.

Versjon 7 av Pindena vil i disse dager bli lansert og rulles ut til våre kunder.

Ønsker du å se det nye designet i Pindena eller høre om funksjonene?

Ta kontakt for å avtale en demo 👇🏻

Les mer om følgende emner: