VVS Eksperten

VVS Eksperten

VVS Eksperten logo

Systemet er forholdsvis enkelt å bruke og genererer oversiktlige lister til arrangementene.

Birgitte Tunheim, Markedssjef i VVS Eksperten

Variert bruk i et fleksibelt system

VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede som arrangerer ulike aktiviteter for de nesten 500 selvstendige rørleggerbedriftene. Birgitte Tunheim er markedssjef, og har vært godt fornøyd med påmeldingssystemet. Det blir brukt til ulike møter, deltagelser på messe, kurs og kompetanseuke, evaluering av møter og innhenting av data fra leverandører.

Med et enkelt påmeldingsskjema og et fleksibelt system, har Pindena mange bruksområder.
– Påmeldingssystemet er enkelt å bruke når man kommer inn i det. Jeg bruker mest de grunnleggende funksjonene: Påmeldingskjema og utsending av e-post og sms til deltagerne, sier Birgitte.

Enkelt påmelding for mange deltagere

Høsten 2023 hadde VVS Eksperten Teknisk Tour hvor de reiste rundt sammen med Rørlegger på hjul og 6 leverandører. Med totalt 20 stopp underveis og over 600 deltagere totalt – har de spredt kunnskap og glede til rørleggere over hele landet. Samlingene ble startet med en julemiddag, tett oppfulgt av foredrag. 

Påmeldingen til Teknisk Tour ble satt opp i ett enkelt påmeldingsskjema i Pindena, hvor deltagerne valgte dato og sted i landet hvor de ville delta. I tillegg kunne de legge inn hvor mange fra bedriften som skulle være med. Det gir god oversikt for deltager og arrangør.
– Systemet er forholdsvis enkelt å bruke og genererer oversiktlige lister til arrangementene, sier Birgitte. – Jeg kan absolutt anbefale systemet. De er enkelt og jeg får raskt hjelp fra support ved behov.

Ble du inspirert til å arrangere flere aktiviteter i din bedrift?

Gjør som VVS Eksperten og skaff deg et påmeldingssystem, så får du oversikten du trenger.