Enklere regnskap i PowerOffice Go med Pindena

Enklere regnskap i PowerOffice Go med Pindena

Publisert: 03.08.2023

To puslespillbiter legat sammen av to hender og logoene til Pindena og PowerOffice illustrerer koblingen mellom systemene

Hvis PowerOffice Go er ditt regnskapssystem, da bør du vurdere Pindena påmeldingssystem for dine arrangement. Integrasjon mellom de to systemene gir mindre feil og er svært tidsbesparende.

Vær så god: Integrasjon med PowerOffice Go!

Å få et påmeldingssystem som snakker med regnskapssystemet er faktisk en gavepakke. Om du er på utkikk etter et påmeldingssystem, så burde integrasjon med regnskapssystem stå høyt på ønskelista dersom du arrangerer seminar, kurs, konferanser eller event. Har du allerede Pindena påmeldingssystem så er det ingenting å lure på. En kobling mot regnskapssystemet vil garantert spare tid for deg og regnskapsføreren. Det er også superenkelt å sette opp. Du henter ut en klientnøkkel i PowerOffice Go og sender den til oss i Pindena. På kort tid vil du kunne teste og få overført ordre direkte til PowerOffice Go.

Hva er fordelene med en kobling med PowerOffice Go?

Med dagens digitale løsninger, bør du se etter et system som kan integreres med regnskapssystemet. Det er ikke holdbart å avstemme og fakturere manuelt. Dessuten kan det føre til mye feil dersom ordre skal opprettes manuelt.

Med intuitive og enkle systemer kan du spare mye tid og oppleve mindre frustrasjon og stress. Integrasjonen mellom PowerOffice Go og Pindena gjør at fakturagrunnlaget overføres helt automatisk til regnskapssystemet. Du slipper å finne frem ordre og lete i e-poster som må videresendes til regnskapsføreren. Hvis du vil sende faktura fra PowerOffice Go, vil fakturagrunnlag ligge klart slik at du kan sende en ferdig utfylt faktura.

Påmeldingssystem for alle typer arrangement

Et arrangement med betaling har alltid to sider. Forarbeid og etterarbeid. Når arrangementet er gjennomført kan arrangøren se seg fornøyd tilbake, mens regnskapsføreren blir sittende å rydde opp i regnskapet. Med PowerOffice Go og Pindena påmeldingssystem kan du løse alle type arrangement.

Pindena er et nettbasert påmeldingssystem som kan brukes til kurs, konferanser, seminar, billettsalg – i utgangspunktet alt du kan komme på å bruke et fleksibelt skjema for å samle inn informasjon. Den fleksible løsningen gjør at bedrifter kan utnytte systemet i mange ulike sammenhenger – både internt og eksternt.

Gjør regnskapsføreren lykkelig!

Har du allerede Pindena, kan du finne mer informasjon om utvidelsen på partnersidene til PowerOffice. Ønsker du å vite mer om Pindena eller PowerOffice og hva en integrasjon betyr for deg?

Les mer om følgende emner: