Få oversikt med Pindena Innsjekk

Få oversikt med Pindena Innsjekk

Publisert: 16.12.2022

Tre personer på konferanse som ser på en telefon sammen

Når det står kø i døra, og du har 20 minutter på å registrere 1500 deltagere: Da er det greit å ha et effektivt verktøy som er enkelt i bruk for mange innsjekkere og gir deg full kontroll.

Enkel innsjekk av deltagere på arrangement

Pindena Innsjekk er en utrolig nyttig app for arrangører som ønsker å få oversikt over deltagere som har møtt opp på arrangement. Det kreves ikke noe ekstra utstyr, kun en mobiltelefon eller iPad hvor appen er lastet ned. Logg inn i appen, velg arrangement og så er det bare å registrere QR-koden til deltagerne. QR-koden sendes fra påmeldingssystemet når deltageren får påmeldingsbekreftelse. Du kan selvfølgelig også sende en hyggelig påminnelse med link til QR-koden på SMS.

Ny oppgradering av appen Pindena Innsjekk

Når versjon 3.0.0 kom i november, byttet vi navn fra Checkin til Innsjekk. Det er kanskje litt jålete – men vi føler at vi har bena såpass godt plantet på norsk jord – at appen fortjente et norsk navn.

Appen har fått nye funksjoner som gir innsjekkeren mer oversikt. Hvis flere personer er registrert med en QR-kode, får du oversikt over hvor mange billetter som er kjøpt pr deltager og pris. Informasjonen vises også dersom man trykker seg inn på deltageren.
En annen ny funksjon gjør at du kan legge inn informasjon per deltager i påmeldingssystemet. I tekstfeltet kan du gi en beskjed til innsjekkeren som vises når QR-koden skannes og på deltagersiden. Dette kan være nyttig dersom du får gjester eller forelesere som skal henvises til et bord eller en VIP-gjest som innsjekkeren må være oppmerksom på. Funksjonen er tilgjengelig fra versjon 6.6.0 i Pindena Premium.

Last ned Pindena Innsjekk før ditt neste arrangement

Appen er tilgjengelig i Pindena Premium og er gratis å laste ned.
Last ned Innsjekk til Apple enheter fra App Store. OBS, krever iOS 11 eller nyere.
Last ned Innsjekk til Android enheter fra Google Play OBS, krever OS Android 5 eller nyere.

Vi hjelper deg gjerne dersom du lurer på hvordan appen brukes. En enkel veiledning finner du på vår hjelpeside.

Trenger du råd om registrering av deltagere, kan du kontakte oss for å få gode tips.

Les mer om følgende emner: