Fordelene ved et digitalt påmeldingssystem

Fordelene ved et digitalt påmeldingssystem

Publisert: 23.04.2021

Det kreves en god dose struktur for å holde orden på antall deltagere, navn på deltagere, kursdatoer, kurstyper, betalinger, kursbevis og evalueringer. Hvorfor ikke overlate bekymringene til et digitalt system?

Et funksjonelt og oversiktelig påmeldingssystem gjør at du sparer tid og slipper en del frustrasjon. Det er også viktig at det som oppleves enkelt, informativt og effektivt for dine deltagerne. Men hvorfor skal du velge et digitalt påmeldingssystem?

Flere deltagere med digital påmelding

Med et enkelt og effektivt påmeldingssystem er det lettere å melde seg på arrangementet ditt. Terskelen blir rett og slett lavere om deltageren opplever å få nok informasjon og registreringen går smidig.

Gode løsninger for å sende ut invitasjoner

Det er nyttig med et påmeldingssystem hvor du enkelt kan lage og sende ut invitasjoner. Med ferdige maler får du invitasjoner som ser profesjonelle ut, hvor all relevant informasjon og linker er med, og som er enkle å åpne og lese på ulike enheter. Invitasjonene kan også lages i henhold til virksomhetens visuelle profil. 

En smidig registreringsprosess

Det er deilig når registreringen til arrangementet går fort og greit. Som arrangør kan du gjøre relevant informasjon tilgjengelig, slik at du slipper å bruke unødvendig mye tid til å svare på spørsmål. Potensielle deltakere får den informasjonen de trenger, i tillegg til at registreringsprosessen er ryddig og effektiv. 

Kommunikasjon med deltakere før og etter et arrangement

Et digitalt påmeldingssystem gjør det mulig å kommunisere med deltagere både via e-post og SMS. I forkant kan du sende praktiske opplysninger knyttet til arrangementet. I etterkant kan du sende ut evalueringsskjemaer og kursbevis. Det er enklere å kommunisere når man har et godt verktøy for å håndtere flere oppgaver.

Integrert betalingsløsning

Mange arrangører fakturerer fortsatt mer eller mindre manuelt; det vil si at det ikke sendes ut faktura automatisk ved påmelding. Når påmeldingene er mottatt må arrangøren selv sende ut fakturaer fra et regnskapssystem. Med integrert betalingsløsning i påmeldingssystemet kan du enten ta betalt fra deltagerne med kort eller Vipps idet de melder seg på, eller du kan generere fakturaer og sende disse umiddelbart ved mottatt påmelding, eventuelt på et senere tidspunkt.

Mulighet for evaluering

Det er svært nyttig å innhente tilbakemeldinger fra deltagere i etterkant av et arrangement. Ved hjelp av et digitalt påmeldingssystem er det mulig for deg som arrangør å sende ut evalueringsskjema med spørsmål knyttet til arrangementet. Her kan deltakerne komme med innspill og tanker rundt hva som fungerte godt, og hva som ikke fungerte like bra. Dette har en høy verdi når man ønsker å skape enda bedre opplevelser for deltagerne.

All historikk og data samlet i ett system

Med et solid digitalt påmeldingssystem har du all den informasjonen du trenger lett for hånd. Dette er svært nyttig med tanke på at alt av historikk, samtykker, utsendelser, kursbevis, hotellbookinger, oppfølging og evaluering fra deltakere i etterkant ligger lett tilgjengelig for deg på samme sted. Du sparer mye tid, siden du slipper å lete etter det du trenger i ulike systemer.  

Et påmeldingssystem gjør det enkelt for deg som arrangør

Hvis du ennå leser, så er det stor sannsynlighet for at du trenger et påmeldingssystem. Den gode nyheten er at du kan ha funnet en løsning. Pindena påmeldingssystem inneholder alle funksjonene du har lest om, og gjør det enkelt både for deg som arrangør og deltakere på dine arrangement. Vi tilbyr flere ulike løsninger og skreddersyr også ved behov. Ta kontakt med Pindena eller be om en prøveløsning i dag!