Hotellbooking

Hotellbooking

En dør holdes åpen inn til ett hotellrom hvor det står en dobbelseng

Tilby deltagere en enkel måte å booke overnatting i forbindelse med dine arrangement.

Du kan enkelt legge inn hotell og type rom i påmeldingen med separate priser for overnatting og frokost. Dersom deltagerne ikke skal betale for oppholdet, er det bare å utelate pris i bookingen.

Med hotellbooking kan du:

  • Legge til type rom: Enkeltrom, dobbeltrom, suite, hytte eller annet.
  • Legge til prissegmenter for hvert rom: Inkludert frokost, lunsj, inngang til spa eller treningsrom.
  • Legge til antall sengeplasser per romtype: Bestem kapasiteten, så deltakere vet om de kan ha med partner eller familie.
  • Legge til antall rom som er disponible for hver romtype.
  • Ta ut en hotellrapport pr. hotell med relevant info for overnattingen.

Hotellrapport

Når deltagere har booket hotell og meldt seg på aktiviteten og kan du finne informasjonen i hotellrapporten. Du kan eksportere rapporten til Excel og sende den til hotellet.

Har du flere hotellalternativer tilgjengelig for deltagerne? Ingen problem! Hotellrapporten lager separate rapporter per hotell.

Hotellmodul er inkludert i Enterprise og kan legges til i Premium for 10000 kr pr år eks mva.

Se hvordan Heidi setter opp en påmelding med hotellbooking

Ofte stilte spørsmål

Hotellbooking er en funksjon du kan bruke for å booke overnatting ifm med kurs, seminar, konferanse osv. Du kan legge inn ulike hotell, med valg av romtype, kapasitet, tilgjengelighet og pris. Når hotellbooking brukes i et skjema, kan deltagere reservere i sanntid.

Deltageren kan booke rom på valgte datoer i et påmeldingsskjema. Rommet reserveres når det er valgt i skjema, og når deltageren bekrefter påmeldingen blir rommet booket. Du får full oversikt over hvor mange rom som er ledig i hotellrapporten og kan sende en eksport av viktig informasjon til hotellet.