Send invitasjoner

Send invitasjoner

Når påmeldingsskjemaet er klart, er det på tide å invitere deltagere til arrangementet ditt. Invitasjonene sendes enkelt ut via e-post eller SMS, og deltagerne kan velge å melde seg på eller å avslå / takke nei til invitasjonen.

Du kan selv enkelt utforme invitasjonen, gjerne med en kombinasjon av valgfri tekst og definerte koder som knytter invitasjonen til hver spesifikke mottager.

Lag påmeldingsskjema

Du har stor frihet når det gjelder utformingen av påmeldingsskjemaet og kan velge aktuelle felter, felttype, hva feltene skal hete, rekkefølge og hjelpetekster, for å nevne noe. Det er også mulig å legge til valgfrie bilder, tekst, kart og lignende.

Integrer påmeldingsskjemaet på eksisterende hjemmeside med iframes

Med bruk av iframes kan du enkelt integrere et påmeldingsskjema direkte på bedriftens eksisterende nettsider. Gjør det enklere for de som skal melde seg på ved å ha skjema rett på deres egen nettside.

Med iframe kan dere legge inn enten et spesifikt skjema, eller en hel liste eller kalender.
NB – fikk du lyst til å fylle ut skjema for å få teste Pindena Påmeldingssystem? Klikk her.

Kommunikasjon med deltagere

Påmeldingssystemet gjør det enkelt å kommunisere direkte med deltagere i forkant av events og arrangementer. Systemet sender e-post og SMS når du ønsker, enten det er invitasjoner, automatiske bekreftelser, påminnelser eller andre relevante beskjeder.

Integrer med andre systemer

Du kan eksempelvis integrere påmeldingssystemet med SendGrid for å se statistikk over alle som har mottatt e-post, dersom e-postadressen er feil eller lignende.