Send invitasjoner

Send invitasjoner

Utform og send invitasjoner, samle inn informasjon i et skjema og følg med på hvor mange som melder seg på i en oversiktlig deltagerliste.

Importer gjesteliste og lag påmelding

Ved å importere en liste med gjester i påmeldingssystemet, kan du rask og enkelt sende invitasjoner på e-post eller sms til et stort antall gjester. Gjestene klikker seg inn på linken til arrangementet og kan melde seg på ved å fylle ut skjema. Påmeldingsskjema kan du utforme som du vil, med flere svaralternativer og muligheter. En knapp med link til skjema følger med i invitasjonen, slik at gjestene kan fylle ut informasjon og melde seg på.

Dame som sitter foran laptop med hånd på datamus. Illustrasjon av invitasjoner som sendes som e-post fra laptop.

Valg for invitasjoner og utsendelser

Utform en fin e-post og la systemet automatisk plukke tid, sted og navn på gjestene, så er du sikker på at alle får riktig informasjon. Systemet gjør det mulig å velge at kun de som er invitert får melde seg på, og du kan også skjule påmeldingen helt for de som ikke er invitert. Når gjester inviteres knyttes det en personlig link til påmeldingsskjema som hindrer andre fra å se innholdet. Du får oversikt i deltagerlisten over gjester som avslår og de som melder seg på.

Gjør det enkelt for de som skal melde seg på ved å legge påmeldingen inn i en iframe på din nettside.

Send invitasjoner fra en ekstern e-posttjeneste

Har du et fast oppsett på dine e-poster? Eller et design som er laget spesielt for et arrangement og ønsker å holde deg til dette? Da kan du kan sende invitasjoner fra en ekstern e-posttjeneste som f.eks MailChimp eller Make. Ved å legge inn deltagerlisten i Pindena, knytter det opp en unik link for hver deltager. Denne kan du inkludere i eksporten og deretter flette inn i e-posten, slik at hver deltager får sin link. Du beholder full kontroll på hvem som melder seg på i Pindena.

Invitasjon i Pindena

  • Importer gjesteliste
  • Utform invitasjon i Pindena
  • Send åpen eller lukket invitasjon
  • Kontroll på deltagerne i oversiktlig statistikk
  • Send invitasjon på nytt