Kjære regnskapsfører, regnskapsføring for arrangement kan bli lett

Kjære regnskapsfører, regnskapsføring for arrangement kan bli lett

Publisert: 10.11.2023

Sliten regnskapsfører som ligger over permer med bilag og hendene over hodet

Hvordan har du det i dag? Har du fått gjort det du hadde tenkt til å gjøre, eller ble dagen fylt av ad-hoc oppgaver? Du vet kanskje ikke så godt hvem vi er, men vi vet om noen utfordringer du kan ha. Derfor skal du få en liten gave på regnskapsførerens dag.

Vår felles kunde

Vi kjenner nemlig veldig godt til de kundene du har som arrangerer konferanser, seminar, kurs og messer. Og vi vet at du blir sittende å rydde opp i ordrene som skal faktureres i etterkant. Kundene dine kan sette opp påmeldinger til disse arrangementene i Pindena påmeldingssystem, og velge om de skal ta betalt med kort, Vipps eller sende faktura. Se for deg en konferanse med over 1000 deltagere hvor alle kan velge ulike alternativer, det kommer flere deltagere fra samme firma som skal motta felles faktura. Nå ble du kanskje litt svett?

Da vil vi gjerne at du skal vite at det finnes håp. Det er mulig å automatisere prosessen fra ordre til fakturering. Fra ferdig betalt ordre til bokført bilag. Kunne du tenke deg å få ferdig utfylte ordre rett inn i regnskapssystemet? Slik at du bare kan se over og sende faktura? Eller hva med å få bilag betalt med Vipps og kort automatisk bokført som bilag? Det høres nesten litt magisk ut.

Litt magi – det er integrasjon det

Det kan nesten kalles magi, men i realiteten er det bare to systemer som snakker sammen.

I dag som det er din dag, så vil vi fortelle deg at det finnes håp. Det finnes et påmeldingssystem som kan knyttes til ditt regnskapssystem. Som gjør jobben din enklere og som hjelper deg å få inn riktige data – uten manuell punching. Høres ikke det nydelig ut?

Har du kunder som bruker Excel-skjema for å få oversikt over deltagere? Og som ber seg sende faktura basert på ufullstendige fakturagrunnlag?
Da håper vi du vil ta en prat med oss.

Pindena påmeldingssystem er integrert med kjente regnskapssystemer som PowerOffice Go, Visma Enterprise og Tripletex.

Vi tar gjerne en prat om enkel regnskapsføring i forbindelse med arrangement.

Snakk med oss – og få en enklere hverdag

Les mer om følgende emner: