Premium – et komplett påmeldingssystem

Premium – et komplett påmeldingssystem

Lag påmeldingsskjema, send invitasjon og kommuniser med deltagere. Ta betalt med kort, Vipps eller faktura. Registrer oppmøte med Pindena CheckIn app.

Produktbilde for Pindena Premium lisens

Pindena Premium er det naturlige valget for de fleste, fordi Premium har alle funksjoner. Dere kan ta imot betaling med kort, Vipps eller faktura, og sende EHF-faktura via deres betalingsløsning. I tillegg til påmeldingsskjema, får dere flere sider for aktiviteten. Dere kan bl.a. legge til program, kontaktskjema og spørreundersøkelse. Med flere valg for grupper kan dere lage katalogvisning eller kalender, som gir et flott oppsett når dere tilbyr mange aktiviteter. Ved innsjekk kan dere benytte appen Pindena CheckIn, som effektivt scanner deltagernes QR-kode og gir dere oversikt over status for oppmøte og betaling.

Premium passer for alle bedrifter som har få store eller mange arrangement av forskjellig størrelse.

Funksjoner

(i tillegg til alt fra Basic og Pro)

  • Fakturabetaling
  • Pindena CheckIn app
  • Egne sider for aktiviteter
  • Spørreundersøkelser
  • Flere valg for grupper
  • Flere valg for deltagerhåndtering

Se fullstendig funksjonsliste for sammenligning.

Referanser

Les hva våre kunder synes om Pindena Premium.

Hvordan bruke Pindena Premium

Med Pindena Premium har dere et hav av muligheter og det er kun fantasien som setter grenser.

Betaling med kort eller faktura

Sett opp deres side slik at deltageren kan velge mellom kort, Vipps og/eller faktura betaling. Send ut faktura fra systemet, eller koble opp mot eget regnskapssystem for å sende ut EHF. Med fakturabetaling vil dere også kunne se fakturajournal for å holde en oversikt og kunne rapportere videre om behov. Å sette opp både kortbetaling og faktura gir deltagere valgmuligheten til å betale på måten det passer dem best. Skal faktura kanskje sendes til arbeidsgiver? Null stress, det lar seg selvsagt gjøre. Les mer her om betaling i Pindena Påmeldingssystem.

Lag en komplett nettside

Ved å lage forside, program, kontaktskjema, liste over deltagere og spørreundersøkelse sammen med påmeldingsskjema, får dere alt på ett sted. Dette er en flott måte å koble sammen skjema med informasjon som er nyttig for deltagere.

Legg til program slik at deltagere kan se hva som skjer når. Kontaktskjema er en ypperlig måte å gi deltagere en enkel måte å kontakte dere ved eventuelle spørsmål. Legg til informasjon om arrangementet som introduksjonstekst og invitasjonstekst på forsiden.

Flere valg for grupper

Dere kan lage så mange grupper dere vil, og lage grupper i grupper. Se på det som et mappesystem hvor dere lager struktur for deres aktiviteter. Ved å benytte katalogvisning i grupper, kan dere legge til bilder og beskrivelser for gruppene. Supert for en kursarrangør med mye ulikt innhold, eller en reisearrangør med mange turer. Vis frem aktivitetene deres i en kalender med månedsvisning. Passer godt for booking av møterom, campingplass eller annen utleie.
Dere kan også legge aktiviteter i et felles skjema, hvor deltageren velger sine aktiviteter og fyller ut informasjon i påmeldingsskjema kun én gang.

Spørreundersøkelse

Lag en spørreundersøkelse eller evaluering knyttet til en aktivitet, hvor dere spør hva deltagerne synes om foredraget og om de ville deltatt på et nytt. Spørreundersøkelse/evaluering kan være enkeltstående, og trenger ikke å være knyttet til en påmelding. Les mer om spørreundersøkelse her.

Maks antall ekstradeltagere og avhengigheter

Ved å sette maks antall for ekstradeltagere, kan dere holde styr på hvor mange personer hoveddeltageren får lov å melde på. Det kan være et maks antall på èn partner eller at en bedrift kun får melde på 5 ansatte.

Det er også mulig å lage påmeldingsskjema som kan vise felt basert på hva en deltager har valgt. Dette kaller vi «avhengigheter», og er med på å forme skjema til å kunne være meget utfyllende. Hvis en deltager først svarer på: «Er du ansatt i et firma nå?», la de velge mellom «Nei» eller «Ja». Om de svarer Ja, vil de kunne få opp felter knyttet til firma som de kan fylle ut (org.nr., firmanavn, yrkestittel).

Pris for Pindena Premium

En lisens på Pindena Premium koster kr 42.000 pr år eks mva.

Ved kortere periode, minimum 3 mnd, koster det 4.200,- pr mnd.

Prisen vil øke ved tilvalg av tjenester eller tilpassing av produkt.